home

BENVINGUTS A LA MÀGIA DE LES PARAULES!! 

Hola a tots i totes! Sóc Natalia, tinc 22 anys i sóc mestra d'educació infantil fa un any. Tinc la sort de dedicar-me al meravellós món dels xiquets, però també de treballar amb companys i companyes increïbles amb els quals he aprés moltíssim:aquest valor, "aprendre dels companys", és el que em va motivar fa un temps a la creació d'aquest wiki,La Màgia de les Paraules, amb la intenció de compartir amb vosaltres, professionals de l'educació, informació de la importància que tenen els llibres per als xiquets així com recursos, principalment d'educació infantil,ja que és el col·lectiu amb el qual treballe.


ninos-leyendo1.gif

El motiu de centrar el wiki en aquest tema és que la lectura és un instrument fonamental per a la formació integral dels xiquets i podem treballar molts aspectes amb la lectura.

En aquest wiki, podreu veure molts recursos, informació i enllaços relacionats amb les faules, mites, rondalles,contes i contes tradicionals per què pugau adentrar-vos amb els vostres xiquets en la gran aventura dels contes.

En l'apartat de contes trobareu consells de com contar correctamectament un conte,consells per si voleu inventar un conte vosaltres i el conte de Paraules Dolces narrat per mi.cuentos3.gifEspere que disfruteu, que els recursos us siguen útils i que us animeu a compartir recursos. I recordeu:

"Fer llegir a un xiquet, no equival a omplir un got, sinó a encendre un foc" (Montaigne)


UN SALUT A TOTS I TOTES!!!